• SiteBanner

Λήξη Αιτήσεων/Applications Expire

Έναρξη διαγωνισμού/Competition Begins

2 Παγκόσμια Ρεκόρ στο HOPSC 2023

Στο Hellenic Pole & Aerial Sports Championship 2023, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2023 στην Θεσσαλονίκη, οι ταλαντούχοι αθλητές Μάνου Αθηνά και Ευστάθιος Διαμαντής κατέκτησαν την παγκόσμια κορυφή του Aerial Hoop, αναδεικνύοντας τις εκπληκτικές τους ικανότητες σε αυτό το θεαματικό άθλημα. Και οι δύο αθλητές όχι μόνο εντυπωσίασαν τους κριτές, αλλά και ξεπέρασαν τον εαυτό τους, πετυχαίνοντας δύο παγκόσμια ρεκόρ που θα μείνουν αξέχαστα στην ιστορία του Aerial Hoop.

Η Μάνου Αθηνά με επίδοση 49,2 κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ χάρη στην εκπληκτική της εκτέλεση και συγκλονιστική παρουσίαση στο Aerial Hoop στην κατηγορία Aerial Ηοοp - Elite - Master 40+. Η Αθηνά ανέδειξε τη συνδυαστική της τεχνική και καλλιτεχνική δεινότητα, κερδίζοντας την αναγνώριση του κοινού και των κριτών γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομα της αλλά και το όνομα της Ελλάδας στην κορυφή της κορυφής

Αντίστοιχα, ο Ευστάθιος Διαμάντης εντυπωσίασε τους πάντες με την απίστευτη επίδοσή του (45,0) στο Aerial Hoop στην κατηγορία Aerial Ηοοp - Elite - Senior, κατακτώντας δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ την ίδια ημέρα του διαγωνισμού. Ο Διαμαντής ανέδειξε την αθλητική του εξαιρετικότητα με περίτεχνες κινήσεις και εντυπωσιακές ακροβατικές στιγμές.

Τα δύο αυτά παγκόσμια ρεκόρ αναδεικνύουν την εξαιρετική τεχνική και καλλιτεχνική ικανότητα όχι μόνο του Ευστάθιου Διαμάντη και της Μάνου Αθηνάς αλλά και όλων των Ελλήνων αθλητών αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται από τους Συλλόγους της Ομοσπονδίας μας.

 

Ευχαριστούμε Αθηνά… Ευχαριστούμε Στάθη…

Υποστηρικτικά Μέλη της Ομοσπονδίας

Line of Dance
Line of Dance
Θεσσαλονίκη
PoleBox Ioannina
PoleBox
Ιωάννινα

Χορηγοί Ομοσπονδίας

SUNPOLE

SUNPOLE